Kuusisto Group jo vuodesta 1898

70 hlöhlö
perustettu vuonna 1898perustettu
40 milj liikevaihtomilj liikevaihto
45 % omavaraisuusastepros omavaraisuus
20 maahan vientiämaahan vientiä

”Jo yli 120 -vuoden ajan liiketoimintamme on perustunut yksinkertaiseen ideaan: Toimita oikeat tuotteet, oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan.”

Pekka ja Juha KuusistoSaatavuuden, jakelun ja laadun kautta joka päivä vuodesta 1898

Olemme suomalainen yhtiöryhmä, joka valmistaa pääasiassa puupohjaisia rakennus- ja sisustusmateriaaleja. Yhtiöryhmä on kuulunut koko sen 120-vuotisen historian ajan saman perheen omistukseen. Valmistamme tunnettuja Kestopuu -tuotteita, kuten lautoja, lankkuja ja pylväitä. Tuotevalikoimaamme kuuluu  tyylikkäät Siperianlehtikuusi terassilaudat ja kuori- ja koristekatteet. Valmistamme myös kodin sisustuksessa käytettyjä listoja ja paneeleita, joiden valmistuksesta vastaa Listatalo Oy.

Ensimmäinen toimitus näki päivänvalon jo vuonna 1898

Kuusisto Groupin perusti 1898 Juho Kuusisto tehden ensimmäisen vientikaupan Saksaan. Kauppa käsitti kirveellä veistettyjä parruja, jotka ajettiin hevosilla talvella satamassa odottavaan purjelaivaan. Sotien jälkeen Juho Kuusiston pojat Antti ja Viljo Kuusisto jatkoivat liiketoiminnan kehittämistä ja 1960-luvulle tultaessa perheyritykseen kuului jo mm. kaksi sahaa. 1980-luvulla Viljo Kuusiston pojat Juha ja Pekka siirtyivät myös perheyrityksen palvelukseen ja samalla osakkaiksi. Neljäs sukupolvi on jo vahvasti tulossa mukaan yritystoimintaan. Koko 1980- ja 1990-luku olivat voimakaan kasvun aikaa, jolloin ryhmään tuli lisää useita yhtiöitä, joko perustamalla tai yritysostojen kautta. 2000 -luvulla yhtiöryhmästä on kasvanut yksi Suomen johtavista puupohjaisten rakennus- ja sisustusmateriaalien valmistajista.